Promoveaza Chat


Publicitate pe Chat – Oferim spatiu publicitar, publicam si promovam articole, produse si servicii. Ati auzit de ofertele noastre publicitare? Ce parere aveti daca v-as spune ca va promovam articolele pe o perioada nelimitata de timp? pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati aici: www.chat-online.ro/publicitate/

publicitate chatDe ce este foarte eficienta publicitatea pe chat si pe site-uri de chat?

Va puteti prezenta afacerea intr-un mod atragator.
Prin publicarea de articole publicitare puteti obtine rapid beneficiile de care aveti nevoie.
Aveti garantia ca informatia (publicitatea dumneavoastra) ajunge unde trebuie, la un om, nu la un program care sa genereze o vizita.
Numarul mare de vizite.
Dimensiuni foarte mari pentru banerele publicitare.
Costuri foarte mici, calculate pe zi nu per click sau afisare.
Articolul poate ramane activ pe o perioada limitata sau nelimitata in functie de dorinta dumneavoastra.
Stergerea articolului la cererea dumneavoastra este GRATUITA. Dispuneti de oferte publicitare variate cu cheltuieli minime.
Puteti inchiria fundalul intern si extern al chatului. Aveti posibilitatea ca articolul sa apara pe 5 pagini de chat cu un cost fix. Discount pentru inchirierea ambelor fundale.


Chat Iasi

Chat Iasi - Chat Online Iasi: Aici pe chat online gasiti Fete si baieti din Iasi dornici sa va cunoasca pe cel mai prietenos chat online romanesc dedicat tuturor romanilor.
  • Click aici pentrua a intra in comunitatea de Chat Iasi : CHAT ONLINE
chat online
Va recomandam serviciile noastre de chat online pentru ca stim ca va doriti evadati din rutina zilnica si sa cunoasteti persoane noi care sa va asculte si sa va inteleaga iar pentru asta aveti nevoie de Myrochat! chat online Romanesc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu