Promoveaza Chat


Publicitate pe Chat – Oferim spatiu publicitar, publicam si promovam articole, produse si servicii. Ati auzit de ofertele noastre publicitare? Ce parere aveti daca v-as spune ca va promovam articolele pe o perioada nelimitata de timp? pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati aici: www.chat-online.ro/publicitate/

publicitate chatDe ce este foarte eficienta publicitatea pe chat si pe site-uri de chat?

Va puteti prezenta afacerea intr-un mod atragator.
Prin publicarea de articole publicitare puteti obtine rapid beneficiile de care aveti nevoie.
Aveti garantia ca informatia (publicitatea dumneavoastra) ajunge unde trebuie, la un om, nu la un program care sa genereze o vizita.
Numarul mare de vizite.
Dimensiuni foarte mari pentru banerele publicitare.
Costuri foarte mici, calculate pe zi nu per click sau afisare.
Articolul poate ramane activ pe o perioada limitata sau nelimitata in functie de dorinta dumneavoastra.
Stergerea articolului la cererea dumneavoastra este GRATUITA. Dispuneti de oferte publicitare variate cu cheltuieli minime.
Puteti inchiria fundalul intern si extern al chatului. Aveti posibilitatea ca articolul sa apara pe 5 pagini de chat cu un cost fix. Discount pentru inchirierea ambelor fundale.


Chat online pentru Blogul tau

Chat Online pentru blogul tau : Adauga pe blogul tau cel mai vizitat chat online din Romania. Din momentul in care prietenii tai vor afla de chatul MYROCHAT, garantat numarul de vizitatori va creste. Cum sa faci acest lucru intr-un minut?
Creeaza o pagina pe blog cu titlul Chat Online
Apoi introdu in html scriptul de mai jos si vei avea pe blog o camera de chat cu fete si baieti din Romania gata sa iti cunoasca prietenii.

<embed allowscriptaccess="sameDomain" flashvars="id=130073484&amp;rl=Romanian" name="chat" pluginspage="http://xat.com/update_flash.shtml" quality="high" src="http://www.xatech.com/web_gear/chat/chat.swf" type="application/x-shockwave-flash" align="middle" height="500" width="700">

Pentru a schimba dimensiunile chatului modificati ( height="500" pentru inaltime ) si ( width="700" pentru latime). Ex: (height="600" width="800")
Si asta a fost tot, chat placut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu