Promoveaza Chat


Publicitate pe Chat – Oferim spatiu publicitar, publicam si promovam articole, produse si servicii. Ati auzit de ofertele noastre publicitare? Ce parere aveti daca v-as spune ca va promovam articolele pe o perioada nelimitata de timp? pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati aici: www.chat-online.ro/publicitate/

publicitate chatDe ce este foarte eficienta publicitatea pe chat si pe site-uri de chat?

Va puteti prezenta afacerea intr-un mod atragator.
Prin publicarea de articole publicitare puteti obtine rapid beneficiile de care aveti nevoie.
Aveti garantia ca informatia (publicitatea dumneavoastra) ajunge unde trebuie, la un om, nu la un program care sa genereze o vizita.
Numarul mare de vizite.
Dimensiuni foarte mari pentru banerele publicitare.
Costuri foarte mici, calculate pe zi nu per click sau afisare.
Articolul poate ramane activ pe o perioada limitata sau nelimitata in functie de dorinta dumneavoastra.
Stergerea articolului la cererea dumneavoastra este GRATUITA. Dispuneti de oferte publicitare variate cu cheltuieli minime.
Puteti inchiria fundalul intern si extern al chatului. Aveti posibilitatea ca articolul sa apara pe 5 pagini de chat cu un cost fix. Discount pentru inchirierea ambelor fundale.


Video : Chat Online Romania

Video : Chat Online Romania. Din dorinta de a promova comunitatea de chat online Myrochat si pe youtube am publicat un video care sa defineasca in cateva randuri profilul comunitatii noastre. Cred ca YouTube poate fi un instrument foarte eficient pentru promovarea unui clip publicitar si prin acest video comunitatea de chat Myrochat sa devina tot mai cunoscuta.
Chat Online Romanesc


Chat Online Romania : Alege cel mai vizitat chat online din România http://chat-online.ro Cu un singur click te alaturi celei mai mari comunitati de chat online romanesc cu fete si baieti dornici sa te cunoasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu