Promoveaza Chat


Publicitate pe Chat – Oferim spatiu publicitar, publicam si promovam articole, produse si servicii. Ati auzit de ofertele noastre publicitare? Ce parere aveti daca v-as spune ca va promovam articolele pe o perioada nelimitata de timp? pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati aici: www.chat-online.ro/publicitate/

publicitate chatDe ce este foarte eficienta publicitatea pe chat si pe site-uri de chat?

Va puteti prezenta afacerea intr-un mod atragator.
Prin publicarea de articole publicitare puteti obtine rapid beneficiile de care aveti nevoie.
Aveti garantia ca informatia (publicitatea dumneavoastra) ajunge unde trebuie, la un om, nu la un program care sa genereze o vizita.
Numarul mare de vizite.
Dimensiuni foarte mari pentru banerele publicitare.
Costuri foarte mici, calculate pe zi nu per click sau afisare.
Articolul poate ramane activ pe o perioada limitata sau nelimitata in functie de dorinta dumneavoastra.
Stergerea articolului la cererea dumneavoastra este GRATUITA. Dispuneti de oferte publicitare variate cu cheltuieli minime.
Puteti inchiria fundalul intern si extern al chatului. Aveti posibilitatea ca articolul sa apara pe 5 pagini de chat cu un cost fix. Discount pentru inchirierea ambelor fundale.


Chat Cu Web, Chat, Chat Online, Chatul Fetelor

Chat Cu Web, Chat, Chat Online, Chatul Fetelor un loc unde te distrezi si socializezi alaturi de cele mai frumoase fete din Romania. Vino si tu aici pe chat conversatiile se aprind usor!
Chat Cu Web, Chat, Chat Online, Chatul Fetelor

chat onlineBine ati venit pe Chatul Fetelor din Romania, un chat online unde poti socializa cu fete. Chatul Fetelor este un chat online romanesc, un chat gratuit, un chat gratis fara inregistrare, un loc unde te poti distra cu fete pe chat!
Pentru intra pe Chatul Fetelor va rugam sa schimbati numele "default" cu care intrati pe chat online cu unul care va caracterizeaza sau va face placere sa il detineti.
Reguli si Obligatii pe Chatul Fetelor (va rugam sa cititi cu atentie si respectati acesti termeni si conditii de utilizare):

Nu injurati, nu folositi cuvinte obscene, nu faceti reclama, nu scrieti mesaje consecutive si nu va luati de alti membrii, moderatori.
Nu lansati discutii despre sex sau cu caraceter rasist si alte subiecte deplasate. Nu va puneti nume folosind cuvinte obscene sau nume false ale altor membri sau moderatori.
Cererile pentru a deveni moderatori sau owneri se fac lasand un mesaj sau comentariu cu mesajul : Vreau sa devin moderator/owner ( numele dumneavoastra )!
Certurile dintre moderatori sau moderatori si owneri se pedepsesc prin aducerea ambilor la gradul de membrii . Membrii care viziteaza zilnic chat-ul au sansa de a ajunge moderatori daca dovedesc ca au o relatie amiabila cu ceilalti participanti la discutii sau ai utilizatorilor serviciilor noastre. Puteti devenii foarte repede moderator daca la invitatia dumneavoastra vin la discutii pe chat prietenii cunoscuti sau persoane carora le-ati sugerat chatul nostru.
Daca a-ti citit "Reguli si obligatii pe chatul Fetelor" si sunteti de acord cu cele mentionate puteti folosi serviciile noastre gratuitre fara nici un fel de restrictii.
Orice incalcare a acestor reguli si obligatiuni o puteti semnala administratorilor acestui blog, owner-ilor de pe chat sau puteti lasa comentarii cu problemele sau neplacerile de care ati avut parte. Va multumim pentru intelegere! Chat Cu Web, Chat, Chat Online, Chatul Fetelor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu