Promoveaza Chat


Publicitate pe Chat – Oferim spatiu publicitar, publicam si promovam articole, produse si servicii. Ati auzit de ofertele noastre publicitare? Ce parere aveti daca v-as spune ca va promovam articolele pe o perioada nelimitata de timp? pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati aici: www.chat-online.ro/publicitate/

publicitate chatDe ce este foarte eficienta publicitatea pe chat si pe site-uri de chat?

Va puteti prezenta afacerea intr-un mod atragator.
Prin publicarea de articole publicitare puteti obtine rapid beneficiile de care aveti nevoie.
Aveti garantia ca informatia (publicitatea dumneavoastra) ajunge unde trebuie, la un om, nu la un program care sa genereze o vizita.
Numarul mare de vizite.
Dimensiuni foarte mari pentru banerele publicitare.
Costuri foarte mici, calculate pe zi nu per click sau afisare.
Articolul poate ramane activ pe o perioada limitata sau nelimitata in functie de dorinta dumneavoastra.
Stergerea articolului la cererea dumneavoastra este GRATUITA. Dispuneti de oferte publicitare variate cu cheltuieli minime.
Puteti inchiria fundalul intern si extern al chatului. Aveti posibilitatea ca articolul sa apara pe 5 pagini de chat cu un cost fix. Discount pentru inchirierea ambelor fundale.


Chat Romania

Chat Romania - Chat Online Romania! Un singur click te aduce pe cel mai prietenos chat online cu fete si baieti din Romania, un chat online romanesc ideal pentru intalniri online cu prietenii!
Va multumim ca ati ales sa intrati pe Chat-Online.ro si sper sa va distrati alaturi de cea mai mare comunitate de chat din Romania.
chat online
Chat Online cu fete si baieti din Romania, un chat online gratis fara inregistrare si usor de folosit. Cea mai prietenoasa comunitate de chat cu romani, un loc unde te distrezi cu prietenii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu