Promoveaza Chat


Publicitate pe Chat – Oferim spatiu publicitar, publicam si promovam articole, produse si servicii. Ati auzit de ofertele noastre publicitare? Ce parere aveti daca v-as spune ca va promovam articolele pe o perioada nelimitata de timp? pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati aici: www.chat-online.ro/publicitate/

publicitate chatDe ce este foarte eficienta publicitatea pe chat si pe site-uri de chat?

Va puteti prezenta afacerea intr-un mod atragator.
Prin publicarea de articole publicitare puteti obtine rapid beneficiile de care aveti nevoie.
Aveti garantia ca informatia (publicitatea dumneavoastra) ajunge unde trebuie, la un om, nu la un program care sa genereze o vizita.
Numarul mare de vizite.
Dimensiuni foarte mari pentru banerele publicitare.
Costuri foarte mici, calculate pe zi nu per click sau afisare.
Articolul poate ramane activ pe o perioada limitata sau nelimitata in functie de dorinta dumneavoastra.
Stergerea articolului la cererea dumneavoastra este GRATUITA. Dispuneti de oferte publicitare variate cu cheltuieli minime.
Puteti inchiria fundalul intern si extern al chatului. Aveti posibilitatea ca articolul sa apara pe 5 pagini de chat cu un cost fix. Discount pentru inchirierea ambelor fundale.


Cum te poti distra pe MyRoChat ?

Cum te poti distra pe MyRoChat ? Afla cum te poti distra pe chatul Myrochat alaturi de o comunitate de prieteni si descopera un chat online romanesc care reinventeaza distractia si plictiseala dispare!
Myrochat este un chat romanesc cu fete si baieti din Romania si cu aspiratii mult mai mari decat un simplu blog cu chat, asa cum s-ar putea crede la prima vedere. Acest chat este un loc unde va puteti intalni si cunoaste cele mai comunicative persoane din Romania!  

Pe Myrochat puteti alunga rapid starea de monotonie si singuratate, pentru ca aici buna dispozitie este obligatorie pe pagina de chat online unde se pot lega relatii de prietenie minunate, cat si pe celelalte pagini de socializare sau divertisment.
In afara de pagina chatului, iti pregatim multe alte surprize si sectiuni interesante, asa ca iti sugeram sa te alaturi comunitatii noastre de chat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu