Promoveaza Chat


Publicitate pe Chat – Oferim spatiu publicitar, publicam si promovam articole, produse si servicii. Ati auzit de ofertele noastre publicitare? Ce parere aveti daca v-as spune ca va promovam articolele pe o perioada nelimitata de timp? pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati aici: www.chat-online.ro/publicitate/

publicitate chatDe ce este foarte eficienta publicitatea pe chat si pe site-uri de chat?

Va puteti prezenta afacerea intr-un mod atragator.
Prin publicarea de articole publicitare puteti obtine rapid beneficiile de care aveti nevoie.
Aveti garantia ca informatia (publicitatea dumneavoastra) ajunge unde trebuie, la un om, nu la un program care sa genereze o vizita.
Numarul mare de vizite.
Dimensiuni foarte mari pentru banerele publicitare.
Costuri foarte mici, calculate pe zi nu per click sau afisare.
Articolul poate ramane activ pe o perioada limitata sau nelimitata in functie de dorinta dumneavoastra.
Stergerea articolului la cererea dumneavoastra este GRATUITA. Dispuneti de oferte publicitare variate cu cheltuieli minime.
Puteti inchiria fundalul intern si extern al chatului. Aveti posibilitatea ca articolul sa apara pe 5 pagini de chat cu un cost fix. Discount pentru inchirierea ambelor fundale.


Vino pe Chatul Fetelor


Vino pe Chatul Fetelor din Romania, un chat care reinventeaza distractia! Pe Chatul Fetelor va asteapta o comunitate de fete si baieti din Romania dornici sa va cunoasca persoanlitatea. Pentru a intra pe chatul fetelor ne puteti vizita aici http://myrochat.blogspot.com pe http://chatul-fetelor.blogspot.com sau http://chatulfetelor.wordpress.com Chatul fetelor din Romania, un Chat unde stau la discutii doar fetele frumoase!

Un comentariu:

  1. Chat Online - Chat Romania! Pe Chat Online va intalniti cu fete si baieti din Romania si din intreaga lume pentru a socializa sau pur si simplu pentru a va distra pe un chat unde se vorbeste elevat.

    Pentru a intra pe chat click aici : CHAT ONLINE XAT

    RăspundețiȘtergere