Promoveaza Chat


Publicitate pe Chat – Oferim spatiu publicitar, publicam si promovam articole, produse si servicii. Ati auzit de ofertele noastre publicitare? Ce parere aveti daca v-as spune ca va promovam articolele pe o perioada nelimitata de timp? pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati aici: www.chat-online.ro/publicitate/

publicitate chatDe ce este foarte eficienta publicitatea pe chat si pe site-uri de chat?

Va puteti prezenta afacerea intr-un mod atragator.
Prin publicarea de articole publicitare puteti obtine rapid beneficiile de care aveti nevoie.
Aveti garantia ca informatia (publicitatea dumneavoastra) ajunge unde trebuie, la un om, nu la un program care sa genereze o vizita.
Numarul mare de vizite.
Dimensiuni foarte mari pentru banerele publicitare.
Costuri foarte mici, calculate pe zi nu per click sau afisare.
Articolul poate ramane activ pe o perioada limitata sau nelimitata in functie de dorinta dumneavoastra.
Stergerea articolului la cererea dumneavoastra este GRATUITA. Dispuneti de oferte publicitare variate cu cheltuieli minime.
Puteti inchiria fundalul intern si extern al chatului. Aveti posibilitatea ca articolul sa apara pe 5 pagini de chat cu un cost fix. Discount pentru inchirierea ambelor fundale.


Halloween pe Chat

Vino sa sarbatorim de halloween pe chat si sa ne distram! Chat de Halloween cu fete si baieti din Romania si dintreaga lume.
 Chat de Halloween, va rog sa nu va speriati pe Myrochat cand intrati!
Ne pregatim de sarbatoare cu un Chat de Halloween!
Despre Halloween :
Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii. Ea este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie, deși în unele țări data sărbătorii variază — de exemplu, în Suedia este sărbătorită în prima sâmbătă din noiembrie. Numele provine din limba engleză, de la expresia All Hallows' Even, numele sărbătorii creștine a tuturor sfinților, sărbătoare cu care Halloweenul a devenit asociat în țările unde predomină creștinismul occidental — catolic și protestant, deoarece în aceste culte creștine, ziua tuturor sfinților este sărbătorită pe 1 noiembrie. Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat, care reprezintă Lanterna lui Jack. Cu ocazia acestei sărbători, copiii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje și colindă pe la case întrebând „Trick or Treat?” (Păcăleală sau dulciuri?), ca o amenințare că dacă nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsă. În alte țări, Halloween este serbat prin parade și carnavaluri.
Sursa : http://ro.wikipedia.org/wiki/Halloween

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu